2020年3月4日星期三

108. Stargazer

EAST AND WEST .老細Boss 電視劇集.
#BloodMoss #双蛇杖 雙蛇為 #TVB與ATV #怪獸公司 粒釘為 #露西Lucy 东非的古人类化 #考古學 翼為右方 掏金者 #武漢肺炎 #港大新醫學 沿自 #遺傳學 .PrivateProperty #他人財產 #遺產 #神学 大量 Mass 媒人婆 Weddings 傳媒 Media 戰地記者 War News Reporter 記者 Reporter HoC_UK-#wekillyouall #WuhanVirus #HongKong
An Eye and an women. Gazer 倫敦眼 Gaze 望住 er 英無 - 20202291615.
108. Stargazer
."第二次世界大戰" | #ATV
就係咁樣1234就想毀滅一切 可以講這是最後懲罰 這就是最後的毒藥 這是人類的末來 一切都完了 殺生的都可以說是 已經絕蹟了嗎

你要揀定了 要做人 打呃隨你攞 夾硬奇難夾硬奇惡 上帝哪家啦 結果已回 一殺死 美 前路已沒打得劫 我們拜的神 GOD 救世者 The Lord Your God來的 理由 經濟學 要到哪兒 我講話你唔比得要 奇名盜的 釣你毛理所以話叻 咖喱 感動截的 美禍沙粒 打杖末 權力地步多 無理文獻 殺生路線5 依住打呃家話 揀到己業的沒句號 又扔美續殺 賴利得 河算6部 丟爛 我滿國嗎

阿兒 阿媽哪兒 呃拿大7你老命 我們無你的伯利恆 就管狸 省人利撻業務 下線告黃 奇名盜聖 所以多8 不可以管利得的話 夾硬唔住利撻有沒有 所以攞 講我的旺角(蒙古亡國1857ad). 就黎呃不了的 唔好講我隻眼生係邊道 Television 做權計惡好似末來 末了已回 男兒下壓 搞惑亂 有何和平 打壓 所以你話說 生命冇TAKE 2 只算冒貪呃 大哥Level 有咩立據 暴治我所握 大理你有咩了得 逃避難漢奸 可以記得下回已回

命運 殺得一生 就以為 可以地獄惡 乜野理由 山寨路線5 自絕馬午的話 哈囉已釘有 國亡 有的末類 就末了利撻 河線劃到邊 立我冇圖謀六。


TSA .Scriptures of La Salle係唔合法嘅. .TSA.Scriptures of La Salle係唔合法嘅. .TSA. – 教育局 . – 214720191215 . CAP.286 廢除教育局條例 因已涉及謀殺港督成立。 CAP.18 間碟合約1974 所有和間諜相關者將被永久追殺。 CAP.18 戰爭合同 凡與敵國簽署同盟者需付同樣責任。 CAP.52 防治條例 不可跟蹤皇室。 CAP.8 學校 所有學校皆需由皇室擔保。 CAP.11 褻瀆神靈 凡向神宣戰永死不赦。 CAP.11 和喇沙條約1998 向雅閣戰爭皆需要賠償。 CAP.17 入境條例 不准入境。 CAP.17 藐視法律人員 所有不經法庭法官以上許可皆為藐視法庭。 CAP.73 非法組織 任何非正當人仕成立之組織皆為非法。

沒有留言:

發佈留言