2020年3月19日星期四

39. Into the Sky

39. Into the Sky

明日叫乜名又記低加一偽 問罪曼克頓燒嚇女 你已揀左啦背棄道德 有嘅別敵視我類同亨昌 亨昌JUSTICE-1982 所以有雅閣方便快活呼你講埋IntotheSky Any 阿爾蓋達-2004 阿爾凸別同我講有呼吸Youth 比惡俗成獄賴 夾硬賴得就賴國易名Colony國易美1998Cammy格林美獎呃得你賣驚 如果可以無穴河裡惡毒裡IOWEU中大 思歪-2012 歪停剛叛的賴的所以呼 見亞誠嗶喂 獨目老人渣古 竟鎖塔我已得佢副本啊讀小三 小三TSA 快我已怒 冇咁多機會比我食人地D野 路已得希望獨得所有的壞的殺比落後 阿爾我已-白宮2001 法拍得可以話朗越告賴已報廢 壞毀現狀Dell載爾燈 2007載妃 是我的賣己名 活可以話伙平衡 壞我地賴建議是 地區制衡亞太再平衡-Pentagon美國 鏡有嘅話美勞夾硬話唔死有咩用 我已計定惡夢有越記得面試可可記得 你末必為已俾我已立多已俾多已講

你已不再是衫人類. All Reprieve program failed,11人. 根據JUSTICE所有參與創世紀EST4506...已損毀,襲擊者 I OATH BROKEN
 
CAP.162 英國 由皇家擁有。CAP.162 法國 由皇家擁有。CAP.3 謀反 一經定罪,判終身監禁。CAP.71 阻礙公務 但凡阻礙公務者皆需付全部責任。CAP.68 分手合約 公文權力等於LEGAL。CAP.73 字印大小 以假(無論大小)都是罪行。CAP.74 戰犯條約 任何國家收留戰犯可取消國家身份。CAP.1 公文規定 根據JUSTICE定立公文,不准潛越。

(c)(c)(c)
Diana 係 R001。.. - King Jacob of The Great Britain
All Royal is dubbed by The Lord Your God.
Scotland 先係皇室 of Diana.
CAP.1 公文規定
根據JUSTICE定立公文,不准潛越。
. - 2020319639 British Council Kill that man [][][]. 

阿爾我已 艾菲爾萬食飯人類人類2星曆阿當夏娃寶旗小雲雲端 有錫國解 我已當講比你呃道理呃得你賣驚 已覆用阿Lily Holy我已覆廢友疊歪竟可以告得劏殺意呼 殺意隆 言阿誠 .嘩伊班人女扮男裝都得嘅.These people has forbidden from entering .2字 哎啞亞哎嘈I'll賣捱解蝦73億件 哎我已得我吃筷你竟撒凸我握 我已快意得你以為獲到作弊 頁5你已見到事敗阿河姨公大顯靈 你要BAD秘比你含有 鋸白宮 樂善堂梁銶琚學校 鋸有蝕括賴 阿達國易名國易零呃得的拜GANG.

沒有留言:

發佈留言